Huhhuh,

Viimeiset melkein kolme viikkoa on ollut yhtä sairastelua, ihan on henkisestikin ollut aika rätti, onneksi porukoiden luona voi käydä aina hyvässä hoivassa :) On ollut kuumeilua, lihaskipuja, yskää, äänikin käynyt ihan pois ja kaikkea kivaa flunssaan liittyvää... Oon syönyt buranakuuria jo niin pitkään ja tuloksetta, että torstaiksi labraan varattu aika, sairaanhoitajan mukaan saattaisi olla niin, että minun syksyllä sairastamani ja antibioottikuurilla hoidettu mykoplasma ei olisikaan välttämättä hävinnyt.

Sen näkee sitten, kun kokeet otettu. Ihan hyvä olo on välillä, mutta melkoisen väsyttävää tämä on.

Eipä ole juuri jaksanut Vilhon kanssa puuhailla erityisiä. Olen käynyt sairastumisesta huolimatta töissä ja tehnyt pakollisia juttuja, mutta kyllä sen sitten huomaa..

Sunnuntaina piti kuitenkin vähän reippailla ja ulkoilla ja lähdettiin laskiaisen kunniaksi tyttöporukalla kera Vilhon ja Milli-lapparin ukkini kodalle Tuppuraan paistamaan makkaraa ja juoksuttamaan koiria. Oli mukava yllätys, kun tuletkin oli meille valmiiksi laitettu, ukkihan se oli ollut :) Koirat kirmailivat mielissään metikössä ja makkarakin maistui juoksemisen jälkeen. Kyllä talveen kuuluu ehdottomasti nuotiomakkara ja kaakao, oli kivaa tytöt! Uudestaan pitää käydä!

Toivottavasti tässä parantuisi mahdollisimman pian, tuntuu niin kenkulta, kun ei jaksa juuri mitään tehdä :(

Palaillaan, käykäähän tekin nuotiolla paistamassa makkaraa, kun säätkin suosii!

Tässäpä kuvia Tuppuran reissulta

Vieläpä muutama muukin kuva :)

Misu-kissa nautiskelee uunin päällä, vanhempien kissa :)

Misu antaa pataan lankakerälle!

Ystävänpäivätervehdys <3

Tykkään sinusta!