Kesällä tuli käytyä yksin treeneissä, kun treenikaverini Salla oli alkukesän Saksassa ja hänellä ja minulla oli omia menoja, mutta nyt koulun alettua päätettiin ruvetä käymään yhdessä ja säännöllisemmin harjoittelemassa.

Eilen olimme koko konkkaronkka treenaamassa eli minä, Hopsu ja Baleia ja Salla ja kääpiövillikset Pepita ja Sepe. Radan suunnittelin tällä kertaa minä, se oli keskipitkä ja mutkaisa, joka koostui lähinnä hyppyesteistä, laitan radan ehkä myöhemmin tänne, jos löydän vielä sen :D Sekä Baleia että Hopsu menivät oikein mallikkaasti rataa ja huomasin, että sain paremman otteen Hopsuun ohjattaeesa, se on alkanut ottaa käskyjä kauempaa, joka oli positiivinen asia. Hopsu jaksaa muutenkin keskittyä ruoritukseen nykyään paremmin, eikä jää katselemaan ympärilleen niin usein kuin aikaisemmin. Baleian kohdalla taas huomasin, että ikä on tuonut tullessaan hitautta suoritukseen, rouva oli kuitenkin varma, vanha konkari.

Treenejä on tiedossa jatkossa aina torstaisin ja sunnuntaisin, joskus päivät saattavata vaijdellä, mutta yritetään pysyä näissä.

Ensi viikolla on mätsärit Kontiomäessä ja menen sinne tuomaroimaan junnuja, omia koira en taida tällä kertaa ottaa sinne mukaan. Loppusyksyllä olisi 8-ryhmä Kajaanin ryhmiksissä, Baleian voisi ilmoittaa veteraaneihin, mikäli turkki on hyvässä kuosissa.