Yksi hulinaviikko taas lopuillaan ja ihana viikonlopun hengähdysaukko on paikallaan. Ystäviä Oulusta tuli viikonlopuksi kotikonnuille ja huomenna olisi tarkoitus lähteä porukalla kera muutaman sessun ukkini kodalle Tuppuraan paistelemaan makkaraa, jos nyt ei ihan hillitön pakkanen ole. Kunnon paukkupakkasista huolimatta (ollut viime viikot n. -22-28 välillä suurin piirtein), olen nauttinut suunnattomasti tästä auringosta, joka on paistellut jo toista viikkoa ihanasti, luonto näyttää pakkasella tosi hienolta. Vilhon kanssa ei olla kovin pitkiä lenkkejä tehty, mutta käytiin me tuossa yksi päivä jäälläkin juoksentelemassa.

Vanhempien luona seniorisessulit eivät kuin käväise pihalla ja sitten heti vällyjen väliin makoilemaan :) Hopsu on päivisin ulkona ja viihtyy paksuine turkkineen siellä, yöksi tulee sisälle. Kopista huolimatta Hopsu makoilee päivisin mielummin lumikinoksessa kuin kopissa, se on tehnyt lumeen kolon, johon menee kerälle nukkumaan. Koululla tätä mietiskeltiin historianopettajan kanssa, jolla on samaa tekeviä pystykorvia. Lämpimät kopit, mutta pihalla pitää silti makoilla. Kai se noille karaistuneille roduille mukavampi sitten olla :)

Hyviä viikonloppuja kaikille, toivottavasti tuo pakkanen hellittäisi (niin on ensi viikolle luvattu), niin pääsisi tekemään pidempiäkin retkiä tuonne pihalle!

Seuraavaksi kuvia Käärmeniemen jäiltä