Kävimme Vilhon kanssa viime keskiviikkona vielä agilitytreeneissä Pieksämäellä, ennen reissuamme Karviaan. Treenejä ohjasi Jossu, joka antoi meille paljon hyviä vinkkejä tuleviin harjoituksiin. Vilhon kanssa olemme treenanneet kuitenkin vielä aika vähän aikaa agilitya ja siksi kannattaa tehdä varmat pohjat, eikä yrittää haukata liian isoa palaa kerralla. Poika oli treeneissä reipas ja meillä oli taas hauskaa, vaikka vähän plörinäksi meni välillä. Jatkamme edelleen vielä aika yksittäisesti esteiden menemistä ja ehdottomasti minun täytyy harjoitella ja muistella ohjaamisen saloja. Vilhon kanssa pitää myös hallita vielä paremmin paikalla oleminen ja luokse tuleminen, meinaa hävitä omille teilleen ;) On myös todella opettavaista seurata toisten koirien menemistä radalla, Vilhokin seuras tarkasti!

Mutta sitten.. Jänskäiltiin torstaina jo kovasti reissua Karviaan ja oli melkoista hulinaa sinä päivänä. Lähdettiin perjantaina päiväjunaan kohti Parkanoa, josta Päivi tuli meitä hakemaan, sieltä ajeltiin Karviaan hänen luokseen. VR oli yllätys yllätys, myöhässä pikkasen ja matkan tekeminen venyi.. No perille päästiin kuiteskin! Oli kyllä upeaa nähdä Päivin porukkaa, oltiin sitte livenä viimeks nähty silloin, kun Vilhon kävin kesällä hakemassa. Perjantaina vaan oleiltiin, ihasteltiin pentuja ja vaihdettiin kuulumisia, kun sitten lauantai ja sunnuntai olivat toiminnan ja touhun päiviä! Lauantaina pistettiin T-pentueen kolmen sisaruksen, Vilhon lisäksi Tahvon ja Feiran turkit kuntoon sunnuntain Parkanon näyttelyjä varten! Mukava oli tavata sisaruksia ja heidän perheitään! Kaikista tuli todella hienon näköisiä, suurin kiitos siitä Päiville! Sunnuntaina näyttelypaikalle mentiin jo todellakin hyvissä ajoin, sillä kehä myöhästyi ainakin tunnin! No ainakin ehdittiin tutustua paikkaan, kaikille sisaruksille tämä kun oli eka näyttely. Jännitti minua ennen kehää, mutta Vilho esiintyi ja käyttäytyi todella hienosti ja tuloksena JUN-ERI, JUK 2!

Tuomarinamme oli Tuula Savolainen ja arvostelu oli tällainen:

 " 9kk, hyvä pää ja ilme. Kuono voisi olla hivenen täyteläisempi. Hyvä kaula ja ylälinja. Vielä hieman kevyt, hyvän pituinen rintakehä. Ikäisekseen hyvä eturinta. Hyvin kulmautunut takaa, riittävästi edestä. Hyvä raajaluusto. Etuliikkeessä vielä hieman löysyyttä. Häntä voisi kaartua hieman paremmin selälle. Liikkuu sivulta hyvin. Hyvä karvanlaatu."

Seuraaviin näytelmiin menemme varmaan huhtikuussa Vaasaan.

Lähdettin sunnuntaina Parkanosta kehien jälkeen junailee kohti Paltamoa ja VR jälleen aikatauluistaan myöhässä. Vilho oli todella väsynyt viikonlopusta ja nukkui koko matkan, ei jaksanu kotonakaan leikkiä paljo koirien kans. Kuhan tässä vähän asetutaan, niin tiedossa taas agilitytreenejä!

Muutama kuva vielä näyttelyistä