Noniin, on nyt meilläkin blogi täällä netissä! Tuumasin tuossa joku viikko sitten, että tämmöinen blogi on mielenkiintoisempi ja helpompi kuin tavalliset kotisivut, joten poistin vanhat kotisivumme ja käytämme nykyään tätä blogia välittämään tietoa kuulumisista ym. Ja nyt toivon mukaan kirjoittelen ja päivittelen tätä blogia enemmän.

Hurtille kuuluu oikein hyvää ja leppoisesti menee tämä eläminen. Alkukesästä Tiia oli rippikoulussa isosena ja koirien toiminta oli vähemmällä, mutta nyt on hänkin kotona ja hurtat ovat päässeet ageilemaan ja lenkkeilemään. Viime tiistaina oli viimeinen kokoontuminen agilitykurssilaisilla ja Kirsi pääsi lomalailemaan. Viimeinen treeni tämä ei meiltä ollut tältä kesältä, vaan treenaminen jatkuu ilman ohjaamistakin. Meillä oli viimosissa treeneissä lyhyt, mutta hyvä rata, jossa oli haastetta mutkillaan meidän Hopsulle, joka tahtoo olla vähän kärsimätön viikari ja vieläkin yrittää päästä helpolla. Parannusta meidän yhteistyössä on kuitenkin tapahtunut, eikä se ole semmoista sähläämistä (pelkästään) siellä kentällä :-)

Balle-mummo käväisi kanssa viikonloppuna hyppimässä muutamalla esteellä ja tokoiltiinkin, on se vielä hyvässä kunnossa, vaikka täyttääkin kymmenen joulukuussa, ikä ei näy kuin vähän harmastavassa kuonossa.

Maanantaina käytettiin äipän kanssa hurttia Saarisen maastoissa juoksemassa ja vauhtia piisasi kyllä ja ääntäkin lähti. Baleia kantoi melkein koko reissun ajan isoa karahkaa suussaan ja jos Kenu tai Hopsu yritti sitä varastaa näytti muori pepsodentiaan. Hyttysmyrkkyä olisi pitänyt hoksata laittaa sinne, vaan kun ei muistanut ja sitten sai raapia kaulaansa koko illan. Koirat kävivät lammessa uimassa ja Kenu ei onneksi juossut lammen lähistöllä olevaan syvään kuoppaan,niinkuin se oli viimeksi tehnyt, silloin se satutti jalkansa. Nyt vietiin koirat katsomaan kuoppaa ennenkuin päästettiin ne juoksemaan, että osaavat varoa, ei sinne onneksi kukaan tippunut.

Koirat ovat nukkuneet koko kesäkuun ulkona kopissa, pihalla tai ulkoeteisessä, eivät ne sisällä kauan aikaa viihtyiskään ja ulkona tarkenee olla.

Huomenna olemme menossa Baleian ja Hopsun kanssa ageilemaan, kun minulla on taas menoa ja olen sunnuntaista lähtien viikon verran Tampereella, enkä pääse treenailemaan.

Hopsu on ilmoitettu Ylivieska KVn, sekä ilmoitetaan Kouvolaan ja Heinolaan ainakin. Baleia menee syksyllä seuraavan kerran näyttelyihin, sen turkkia on kynitty ja ajettu lyhkäsemmäksi, joten ei kehiin vielä asiaa.

Toivottavasti ilmat paranevat, kun on aika sateista ollut, aurinkoa enemmän :)

Tiia ja hurtat